Trond BrendenBjørn H Stuedal

Vær forsiktig med bråtebrenning – og meld fra!

Det er høytid for bråtebrann, men 110-sentralen maner til forsiktighet og minner om at du kan holdes økonomisk ansvarlig for en eventuell utrykning om bålet kommer ut av kontroll.
KaffelarsBjørn H Stuedal

Skogbrannfaren er vel over nå………., eller er den det?

Jakt og bål hører sammen, men vi må fortsatt bruke hodet. Jakt og bål hører sammen, men vi må fortsatt bruke hodet Av: Trond Joar Kjenstadbakk Brannsjef, Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS Høsten er tiden for fjellturer…
SkogbrannflyetBjørn H Stuedal

50 år på vingene for å hindre skogbrann

Lokale flyklubber har i 50 år gjort en viktig jobb med skogbrannovervåking. I år har de fått nye verktøy som gjør samarbeidet med 110-sentralen og lokale brannvesen enda bedre.
KaffelarsBjørn H Stuedal

Husk bålforbudet

Nå som mange skal legge ferien til Norge og planlegger turer i skog og fjell, minner 110-sentralen om at det er generelt forbud mot å tenne bål. Det gjelder også bruk av engangsgrill.
Trond BrendenBjørn H Stuedal

Ikke tenn bål eller brenn bråte!

Nå øker faren for skog- og lyngbrann og en unødvendig utrykning kan sette beredskapen vår på spill! IKKE tenn bål eller brenne bråte!
Brann - illustrasjonsfotoBjørn h Stuedal

IKKE brenn bråte nå som det begynner å bli bart på bakken

Vi gjør vårt ytterste for å opprettholde brann og ulykkes beredskapen i disse tider, så alle må tenke seg meget godt om før dere foretar dere noe som kan føre til brann.

1. desember: Test røykvarsleren og bytt batteri

Halvparten av alle boligbranner oppstår om natten. Da kan røykvarsleren redde livet ditt, for ved en boligbrann har du kun få minutter på å komme deg ut av huset.
Levende lys skaper kos og stemning. Men bidrar også til økt brannfareBjørn H Stuedal

Vær forsiktig med levende lys

Advent og julefeiring med levende lys skaper kos og stemning. Men bidrar også til økt brannfare.

Åpen brannstasjon 21. september

Ta med deg hele familien på Åpen brannstasjon 21. september. Med ulike aktiviteter blir dette en lærerik, morsom og spennende dag for både store og små.
Campingtur RomsdalenBjørn H Stuedal

Husk brannslukker på campingturen

Skal du på campingferie i sommer? Husk da at brannslukker er påbudt utstyr i bobil og campingvogn. Kravet er minimum 2kg slukker i campingvogna eller bobilen. I flere land i Europa er det også påbudt med brannslukker i bilen. Ligger…
Operatører 110-sentralenBjørn H Stuedal

Planlegger du å brenne større Sankthansbål til helgen?

Planlegger du å brenne større Sankthansbål til helgen? Da ber vi om at du informerer Alarmsentral Brann Innlandet på telefon 611 48 000 samme dag som brenning.

Hjelp oss å forebygge brann!

Er du bekymret for din eller andres brannsikkerhet? Har du oppdaget et brannfarlig forhold og ønsker å melde fra? Uansett hvem eller hva din bekymring gjelder, ønsker brannvesenet å høre fra deg. Sammen kan vi unngå at branner oppstår og potensielt redde liv.